Winkelinrichting & -advies

Winkelinrichting

Elke winkel een eigen concept

Naast de levering van losse accessoires ondersteunen we u ook graag bij uw winkelinrichting. Altijd een concept dat op uw specifieke winkelsituatie is afgestemd. Op deze manier delen wij graag onze kennis en expertise op het gebied van accessoire verkoop. Als uw accessoire specialist selecteren wij voor u de beste producten met de hoogste omloopsnelheid en aantrekkelijkste marges. Voor de meest efficiënte presentatie wordt er aan vele aspecten gedacht. Voorop staat dat het overzichtelijk is voor uw klant, maar ook zorgt voor een efficiëntere werkwijze voor uzelf.

De concepten zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten met een snelle rotatie, ruimtebesparende verpakkingen en aantrekkelijke marges. Met onze winkelconcepten heeft u, net als 400 retailers die u voorgingen, altijd een up-to-date assortiment in uw winkel hangen. Daarnaast zijn ze toepasbaar in iedere winkelsituatie!

Onze winkelconcepten zorgen voor:

• Optimalisatie van uw opbrengst per m².
• Meer traffic en herhalingsaankopen.
• Een hoge servicegraad van u als retailer.
• Een aantrekkelijke look & feel.

Winkeladvies

Onze accessoire specialisten denken met u mee. En zij gaan daarin een stap verder. U kunt bij ons een volledige winkeladvies aanvragen. Er wordt dan o.a. gekeken naar eventuele verbeteringen voor op de winkelvloer. Dit alles om de accessoire verkoop te verhogen en herhalingsaankopen te stimuleren.

Niet alleen de binnenkant van de winkel krijgt een evaluatie. Weten voorbijgangers wel dat u accessoires verkoopt? Naar alles wordt gekeken!

Bel ons of vul snel het formulier in om ook een winkelbezoek aan te vragen.