Onze kernwaarden

Wij zijn er voor u

We zijn niet de enige aanbieder in het segment van de elektro-huishoudelijke accessoires. Daar zijn we ons bewust van. Maar wat ons uniek maakt is onze persoonlijke aandacht, het bieden van oplossingen afgestemd op uw situatie en onze drive om het altijd beter te willen doen. Samen vormen we de schakel tussen de producenten en de eindconsument. We zetten graag die extra stap om ook uw leven makkelijker te maken zodat u uw klant optimaal kunt bedienen. Daarbij houden we de volgende vier kernwaarden altijd voor ogen.

Partnership als basis

Wij bevinden ons als schakel tussen fabrikanten, leveranciers en detailhandel midden in het distributieweb. Wij kiezen onze leveranciers en fabrikanten op basis van betrouwbaarheid, kwaliteit en service en creëren echte partnerships. Ook u, onze klant, bent onze partner. Wij ondersteunen u graag in het vinden van de meest passende oplossingen voor u en uw onderneming. Samen met u er het beste uit halen. U mag van ons daarom ook hoge kwaliteit van producten en services verwachten.

Uw accessoire specialist

Wij ondersteunen u graag in uw onderneming. Zo denken wij graag met u mee hoe we bijvoorbeeld de verkoop van uw accessoires, en dus uw marge, kunnen optimaliseren. Eén van onze oplossingen: presentatie via onze winkelconcepten. Altijd een concept dat op uw specifieke winkelsituatie is afgestemd. Op deze manier delen wij graag onze kennis en expertise op het gebied van accessoire-verkoop. Als accessoire specialist selecteren wij voor u de beste producten met de hoogste omloopsnelheid en aantrekkelijkste marges. Dit alles met het uiteindelijke doel u te ontzorgen en de optimale ondersteuning te bieden.

Onze kennis, uw voordeel

De beste resultaten worden bereikt door samen te werken. Als partner bouwen wij graag samen met u aan een mooie toekomst. Een toekomst die continu in beweging is. Om hier goed op voorbereid te zijn, passen wij ons aan en spelen we in op veranderingen in de markt. Deze marktkennis, kennis over verkoop, trends en efficiëntie delen wij graag met u. Kennis leidt tot succes. Alleen door het delen van onze successen met elkaar bereiken we ons gezamenlijke doel; het optimaal stroomlijnen van uw accessoire-business.

Persoonlijke aandacht

Om u optimaal te kunnen ondersteunen, leren wij u en uw onderneming graag eerst kennen. Door met elkaar 'aan tafel' te zitten gaan we op zoek naar de beste oplossingen. We geloven erin dat persoonlijke aandacht cruciaal is. Onze enthousiaste en gedreven medewerkers staan daarom altijd voor u klaar. Onze accessoire specialisten staan u graag te woord, zowel telefonisch als op de winkelvloer. Alles om u van het beste advies te voorzien. Wij zetten dan ook graag dat stapje extra voor u.