Ons DNA

Onze basiswaarden geven onze bedrijfscultuur weer, wie wij zijn en waar wij voor staan. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe medewerkers met het juiste DNA. Kijk snel mee of jij bij ons past:

Samen sterk

Samenwerking staat centraal. Samen met de klant en leverancier naar de juiste oplossingen zoeken. En samen met je collega's naar het beste resultaat streven. Onze mensen zijn de basis en we werken met een gevarieerd team, zodat ervaring en nieuwe ideeën elkaar kunnen versterken. Elka Pieterman vindt namelijk: 'Succes boek je samen!'

Pak je kansen

De wereld is continu in beweging. Deze dynamiek vraagt om het blijven ontwikkelen van mensen en organisaties. Hiervoor is het belangrijk dat onze mensen initiatiefrijk en proactief zijn. Bij Elka Pieterman geloven we dan ook dat je kansen zelf met beide handen aan moet grijpen. Heb ambitie en denk verder. Hiermee groei je als individu en als organisatie.

Het begint met passie

De passie voor ons vak zorgt ervoor dat er al jaren een enthousiast en gedreven team klaar staat om onze klant te helpen. Passie helpt ons onze doelen na te streven. Het leidt tot nieuwe ideeën en innovatie. Alleen met passie maak je het echte verschil en kun je de verwachting gaan overtreffen.

Aandacht voor elkaar

Vanuit respect en enthousiasme werken we dagelijks samen. Door naar elkaar en naar de klant te luisteren, actief vragen te stellen, groeien en ontwikkelen we samen. Integriteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke begrippen voor ons. Het hoort bij wie we zijn en wie we willen blijven. Het belang dat wij aan onze mensen hechten heeft geleid tot onze lijfspreuk: 'It's all about people!'