One for all universele afstandsbedieningen

April 2023

Jarenlange specialistische kennis

One For All is de wereldwijde leider en uitvinder van universele afstandsbedieningen. Met 30 jaar expertise en technische knowhow, creëert het One For All Dutch design lab stijlvolle universele afstandsbedieningen die slim, functioneel en betrouwbaar zijn. Ze worden continue verbetert door te kijken naar consumententrends en gebruikersinzichten.

Compatibiliteit - Aantal merken, te koppelen apparaten en overige functies

Met een uitgebreide One For All universele afstandsbediening kunnen tot 8 apparaten in huis tegelijk worden verbonden. Uniek is dat deze ene afstandsbediening alle afstandsbedieningen voor de tv, Blu-ray, streaming-apparaten, zoals Apple TV, soundbar, dvd, gameconsoles en mediacenter vervangt. De URC7935 Streamer afstandsbediening werkt bijvoorbeeld ook voor Ziggo en hiermee is ook de soundbar te bedienen. Uitgebreidere universele afstandsbedieningen hebben vaak ook sneltoetsen waarmee eenvoudig geswitcht kan worden tussen apps van YouTube, Netflix en Amazon Prime, etc.

Bewezen software technologie

State-of-the-art technologie zorgt ervoor dat de afstandsbedieningen 100% werken op toekomstige apparaten. De afstandsbedieningen zijn volledig compatibel dankzij 's werelds meest complete database met meer dan 335.000 apparaat codes voor meer dan 7000 CE-huismerken wereldwijd. Deze database wordt continu geüpdatet. Wist u trouwens dat de software van One for All ook gebruikt wordt in de afstandsbedieningen van originele merken?

Vind de juiste afstandsbediening 

Bekijk alle nieuwsitems