Cross selling advies & POS materiaal

Laat geen verkoopkansen liggen!

Stelt u zich voor… Een klant schaft in uw webshop een stofzuiger aan. Thuis pakt hij de doos uit en wat ziet hij? Er zit maar één stofzuigerzak in het compartiment. Vervelend, want nu moet hij opnieuw op zoek of een bestelling plaatsen. En een gemiste kans voor u!

Het bovenstaande is slechts een voorbeeld van hoe belangrijk het is om met uw klant mee te denken. Iets wat enorm wordt gewaardeerd en vaak als extra service wordt gezien.

Wees u ervan bewust dat slechts 20 procent van uw klanten gericht op zoek is naar een bepaalde accessoire. 30 procent koopt in cross selling bij de aanschaf van een apparaat en maar liefst 50 procent is een impuls.

Samen met onze online accessoire specialisten zorgt u ervoor dat u hier geen verkoopkansen laat liggen. Bel ons of vul snel het formulier in om ook een adviesgesprek aan te vragen.

POS materiaal

Met ons Point Of Sale materiaal helpen wij u ook om nog meer accessoires te verkopen. De 'Niets vergeten?' kaarten worden slim bij de apparaten geplaatst. Onze accessoire-posters attenderen de klant op straat op uw winkel als accessoire-verkooppunt. Maar wij gaan een stapje verder en helpen mee in de ontwikkeling van uw eigen POS materiaal.

Bent u ook geïnteresseerd in promotiemateriaal? Bel of vul dan snel het aanvraagformulier in.